Despre noi

Servicii curăţenie profesională

Piaţa de servicii curăţenie este în continuă dezvoltare, iar numărul solicitărilor de astfel de servicii precum şi cel al prestatorilor de asemenea. Firme curăţenie profesională sunt destule, dar diferenţa o face calitatea serviciilor oferite. De aceea am înfiinţat Terra Clean, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră şi a vă satisface toate cerinţele în materie de curăţenie profesională.

Pentru ca dumneavoastră şi colectivul companiei dumneavoastră să-şi desfăşoare activitatea în condiţii de igienă totală, lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de asta şi vă garantam satisfacţie totală. Terra Clean Bucureşti este o companie specializată în servicii profesionale de curăţenie şi întreţinere, spălare mochetă. Asigurăm servicii de curăţenie şi întreţinere pentru birouri, bănci, magazine şi hale industriale.

Serviciile pe care compania noastră le oferă sunt personalizate în funcţie de tipul de locaţie, suprafeţele care sunt necesare pentru a fi curăţate şi întreţinute. Echipamentele şi soluţiile pe care le folosim în curăţenie respectă standardele de calitate impuse de Comunitatea Europeană şi sunt avizate de Ministerul Sănătăţii.

Portofoliul nostru se îmbogăţeşte permanent datorită prestaţiei excelente şi cerinţelor celor interesaţi de a beneficia de cele mai bune servicii de curăţenie. Echipele noastre de servicii de curăţenie sunt formate din personal bine instruit şi profesionist, supravegheat atent de un supervizor care răspunde de toate cerinţele dumneavoastră.

Servicii curăţenie profesională la 0766 443 237